TELEFOONNUMMER: 040 254 92 30

Irene Hofkes

Irene Hofkes

Fysiotherapeute/ Manueel Therapeute (Master)

Sinds 2001 ben ik werkzaam als fysiotherapeute en in 2009 heb ik de specialisatie Manuele Therapie behaald. In 2017 ben ik bij Fysiotherapie Veldhoven -Zuid komen werken.

In mijn werk gaat mijn hart met name sneller kloppen van duizeligheidsklachten, wervelkolom gerelateerde klachten en van klachten na een hersenschudding(Post Commotioneel Syndroom). Voor deze laatste groep is er een samenwerking met NAH-tuurlijk(www.NAH-tuurlijk.nl).

Om klachten te behandelen heb ik mijn best gedaan om me vanuit verschillende invalshoeken te scholen. Dat heeft geleid tot het volgen en behalen van verschillende opleidingen zoals de opleiding Manuele Therapie(SOMT), Manuele Therapie volgens Mulligan (www.mulliganconcept.nl) en orthopedische geneeskunde volgens Cyriax (www.NAOG.nl<http://www.naog.nl/>).

Rondom duizeligheid heb ik veel verschillende (internationale) cursussen gevolgd en is er samenwerking met verschillende disciplines. Duizeligheid is altijd een symptoom van iets en kan eenvoudig maar ook complex zijn. Om die puzzel te leggen is ontzettend interessant en kan erg dankbaar werk zijn.

http://www.duizeligheidscentra.nl/;
http://www.kenniscentrumduizeligheid.nl;

Als je contact met me wil opnemen kan dat via:

Mail: Irene@fysioveldhoven.nl