TELEFOONNUMMER: 040 254 92 30

Tarieven

Tarieven

Voor patiënten die verzekerd zijn bij een zorgverzekeraar waarmee wij géén overeenkomst hebben of die geen aanvullende verzekering hebben, brengen wij per 1 januari 2024, de volgende tarieven in rekening:

Tarieven

Behandeling in praktijk – € 42,00
Behandeling aan huis – € 54,00
Behandeling inrichting – € 45,50
Eenmalig onderzoek met rapportage – € 66,50
Manuele therapie – € 54,00
Screening – € 23,00
Intake/onderzoek na screening – € 54,00
Intake/onderzoek na verwijzing – € 54,00
Oedeemtherapie – € 54,00
Cesar therapie intake/onderzoek – € 54,00
Cesar therapie reguliere zitting in praktijk – € 42,00
Psychosomatische oefentherapie – € 54,00
Fysiofitness 1 uur per week per kwartaal – € 105,00
Fysiofitness 2 uur per week per kwartaal – € 165,00
Ouderenfitness 1 uur per week per kwartaal – € 95,00
Niet nagekomen afspraak Fysiotherapie – € 30,00
Niet nagekomen afspraak Manuele therapie – € 40,00

Vergoedingen

Met de meeste zorgverzekeraars hebben wij contracten afgesloten en declareren we digitaal bij hen voor contractueel afgesproken tarieven. Om te weten of uw verzekering fysiotherapie vergoedt, is ’t verstandig uw polis goed door te lezen of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar.

Elke zorgverzekeraar heeft een eigen systeem van aanvullende verzekeringen met daaraan gekoppeld de vergoedingen. In uw polis ziet u de vergoedingen voor fysiotherapie. Indien deze onduidelijk zijn kunt u gerust uw zorgverzekeraar raadplegen. Niet chronische aandoeningen worden alleen vergoed via de aanvullende verzekering. Bij chronische aandoeningen worden de eerste 20 behandelingen via de aanvullende verzekering en vanaf de 21e behandeling via de basisverzekering.

Zorgrekeningen

Indien er geen fysiotherapie in uw zorgverzekering is opgenomen of in het geval dat de maximale vergoeding hiervoor is bereikt, sturen wij u een rekening. Hiervoor werken wij samen met Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat gespecialiseerd is in het versturen en innen van particuliere rekeningen.

Website Infomedics

Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel en eenvoudig regelen. U hoeft geen rekening te houden met de openingstijden van de Servicedesk en u kunt uw zaken regelen op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt.

Wilt u een betalingsregeling treffen of de status van uw betaling controleren, dan raden wij u aan dit direct via de website van Infomedics te regelen.

Betalingsregeling treffen

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op deze link en vul het formulier volledig in.

Status van uw betaling controleren

Ga naar www.infomedics.nl waar u de rekeningchecker direct op de homepage ziet staan. Vul het 13-cijferige nummer in dat op uw rekening staat en controleer de status van uw betaling.

Overige vragen

Heeft u een andere vraag, kijk dan eerst bij de veelgestelde vragen op de website van Infomedics. De kans is groot dat u daar al het antwoord vindt op uw vraag.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 036 – 20 31 900
Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur.