TELEFOONNUMMER: 040 254 92 30

Maayke van Suijlekom

Maayke van Suijlekom

Fysiotherapeute/ Oedeemtherapeute/ Neurorevalidatie/ CVA/ Parkinson/ Oncologische Revalidatie/ Perifeer arterieel vaatlijden (etalagebenen)/ Lid Van NAH Fysionet Zuidoost Brabant En ParkinsonNet

Mijn naam is Maayke van Suijlekom en ben sinds januari 2020 werkzaam bij Fysio Veldhoven Zuid.

Ik heb me gespecialiseerd in NAH (niet aangeboren hersenletsel zoals CVA, hersentrauma’s, etc.), parkinson, oncologie- en oedeemtherapie.

Het interessante vind ik, dat deze aandoeningen zich bij iedereen anders uiten en we voor ieder individu een andere aanpak moeten bedenken. Ik ben graag functioneel bezig en zal dan ook proberen om dagelijkse situaties te oefenen. Ik vind het daarbij belangrijk, om samen met de andere hulpverleners, te zorgen dat al mijn patiënten zo lang en goed mogelijk thuis kunnen functioneren.

Om mijn kennis goed op peil te houden ben ik lid van het NAH Fysionet Zuidoost Brabant, ParkinsonNet en doe ik mee aan een intercollegiaal overleg voor oedeem-/ oncologietherapeuten.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met koken en bakken of ben ik buiten aan het wandelen of tuinieren in mijn moestuin.

Mail: maayke@fysioveldhoven.nl